Huile Promo Box '' Huile Detox''

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪150‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Hoe leuk is deze schattige box! een leuk cadeau om zomaar te geven, maar ook zeker leuk voor de feestdagen die eraan zitten te komen!

Productinformatie

Wat vind je in deze box:

1x Huile Detox fl 100 ml
1x Savon marseille lavendel zeep
1x Aroma fusion boekje 

In een leuke Yonka box 


Huile Detox 
Is een revitaliserende lichaamsolie. Deze aromatische olie bevat voedende oliën die de huid verzachten en herstructureren, terwijl hars van de mastiekboom het aantal verjongende proteïnen in de cellen verhoogt. Het resultaat is een stralende en mooie huid. Werkt ideaal tijdens een ontgiftende kuur. 

Yon-Ka Huile Detox voedt de huid intensief. Het bevat onder andere biologische baobabolie. Dit voedt en verzacht de huid. Tegelijkertijd beschermt het de huid tegen vrije radicalen en voorkomt het uitdroging. Biologische sesamolie herstructureert en voedt de huid. Hars uit de mastiekboom heeft een stimulerende werking. Essentiële lavendelolie uit de Provence regenereert, ontspant, balanceert en verfrist. Dankzij de toevoeging van essentiële olie van de kerrieplant draineert de huid, terwijl essentiële sinaasappelolie je ontspant. 

Spray elke ochtend en/of avond een laagje olie op het hele lichaam en masseer het zachtjes in de huid. De olie trekt snel in en laat een zachte, verkwikte en mooiere huid achter. Dankzij de lichte textuur kun jij je direct aankleden na het aanbrengen.